foto

Michail Matvejev

  • nar. 24.3.1952 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ljubov iz probirki (TV film)
1989 Dubrovskij
1980 Gosudarstvennaya granitsa: My nash, my novyy... (TV film)

TV seriály

2016 Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
2012 Odnoljuby (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Tancor (S02E25)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Požar (S02E16)
další epizody (7)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Dělo taxista (S01E29)
Svodnaja sestra (S01E08)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky