foto

Brian Muller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holly Star
2017 Dating My Mother
2015 Otcové a dcery
2012 Charlieho malá tajemství

TV seriály

2021 Bridge and Tunnel (TV seriál)
The Swan Song (E06)
Today Is Your Birthday (E05)
Just Friends (E04)
další epizody (6)
2019 The Code (TV seriál)
Legit Bad Day (E12)
Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
Box in Hand (E07)
Instinct (TV seriál)
Broken Record (S02E02)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
What Big Ideas (S02E04)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
I See Money (S01E04)
další epizody (4)
Policie Chicago (TV seriál)
Last Minute Resistance (S04E19)
Jak prosté (TV seriál)
Mrtvý klaun (S05E12)
2016 Paní ministryně (TV seriál)
Higher Learning (S02E17)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zpověď (S07E09)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Profilování (S07E09)
Omezení svobody (S07E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky