foto

Brian Muller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holly Star
2017 Dating My Mother
2015 Otcové a dcery
2012 Charlieho malá tajemství

TV seriály

2019 The Code (TV seriál)
Legit Bad Day (E12)
Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
Box in Hand (E07)
Instinct (TV seriál)
Broken Record (S02E02)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
What Big Ideas (S02E04)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
I See Money (S01E04)
další epizody (4)
Chicago P.D. (TV seriál)
Last Minute Resistance (S04E19)
Jak prosté (TV seriál)
Mrtvý klaun (S05E12)
2016 Paní ministryně (TV seriál)
Higher Learning (S02E17)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zpověď (S07E09)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Profilování (S07E09)
Omezení svobody (S07E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky