foto

Albertine de Kanter

  • nar. 23.7.1964 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spelletjesavond
2007 Kůň pro Winky 2
2005 Kůň pro Winky
Offers (TV film)
1995 De schaduwlopers

TV seriály

2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky