foto

Cris D'Annunzio

  • nar. 26.7.1965 (53 let)
    Olean, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Valley of the Gods
2018 Bílá orchidej
Hello Neighbor
2017 Eruption: LA
2016 The Last Heist
2015 Straight Outta Compton
2011 Girl Walks Into a Bar
2010 Chasing 3000
Milost
2007 Across the Universe
Americký gangster
2004 Cíl
2002 Lana's Rain
2001 Only in Venice
1997 Vetřelec: Vzkříšení

TV seriály

2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Runaways (TV seriál)
Destiny (S01E03)
Animal Kingdom (TV seriál)
Custody (S02E09)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Flesh Is Weak (S01E05)
2015 Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Nová holka (TV seriál)
Otcovská láska (S02E13)
2011 Shameless (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
The Search (S07E14)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Whacked (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Únos (S01E07)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Chasing 3000

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace