foto

Sergej Pukita

  • nar. 15.9.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lidija
2017 Tri v odnom (TV film)
2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2013 Odnaždy prestupiv čertu (TV film)
2012 1812. Ulanskaja ballada
2006 Franz + Polina

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
2018 Plakučaja iva (TV seriál)
Serděčnyje rany (TV seriál)
2017 Cvet speloj višni (TV seriál)
Dom farfora (TV seriál)
Četyre krizisa ljubvi (TV seriál)
2016 Ključi (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Nasledstvo (E06)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Čužije děti (S01E26)
2009 Sud (TV seriál)
Pochititěli krasoty (E06)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
2008 Vyzov (TV seriál)
Sem synovej Nga (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky