foto

Pat Jackson

  • nar. 1.3.1916
    Eltham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.6.2011 (95 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 King Arthur, the Young Warlord
1967 To Chase a Million
1964 Seventy Deadly Pills
1962 Don't Talk to Strange Men
1961 Seven Keys
What a Carve Up!
1960 Snowball
1958 Virgin Island
1957 The Birthday Present
1956 Feminine Touch, The
1952 Something Money Can't Buy
1951 Bílé chodby
Encore
1950 Shadow on the Wall

TV seriály

1978 The Famous Five (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Člen klanu (S01E13)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1968 The Prisoner (TV seriál)
Do Not Forsake Me Oh My Darling (E13)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Hammer Into Anvil (E10)
The Schizoid Man (E05)
A. B. and C. (E03)
1965 Dead End Creek (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)

Dokumentární

1944 Zápas o moře
1940 Welfare of the Workers
1939 The First Days

Herecká filmografie

Dokumentární

1944 Zápas o moře

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky