foto

Wallis Grahn

  • nar. 13.2.1945
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko
  • zem. 18.1.2018 (72 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
2003 Mannen som log (TV film)
1999 Pippi i Söderhavet
1998 Hela härligheten
1997 Grötbögen (TV film)
1996 Att stjäla en tjuv
1993 Roseanna
1992 Min store tjocke far
1991 Goltuppen (TV film)
Riktiga män bär alltid slips
1989 1939
1988 Månguden (TV film)
1987 Ondskans år (TV film)
1986 Anmäld försvunnen (TV film)
Morrhår & ärtor
1984 Nasazený špicl
1982 Slabomyslný vrah
1981 Kocourek Petřík
1980 Lämna mej inte ensam
1979 En handelsresandes död (TV film)
1977 Mackan
1974 Det sista äventyret

TV seriály

2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde testar singellivet (S02E09)
2009 Wallander (TV seriál)
Skulden (S02E02)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
Svenska slut (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
1998 Dolly & Dolly (TV seriál)
1996 Torntuppen (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
Mor gifter sig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky