foto

Pavel Brabec

  • nar. 15.6.1957 (61 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Komu straší ve věži (TV film)
1987 Já, ty, on (TV film)
Tajemství čínského velblouda (TV film)
1986 Lásky na zítřek (TV film)
XYZ (TV film)
1985 Nebožtík si nepřál květy (TV film)
1984 Nejdelší návrat (TV film)

TV pořady

2000 Deníček Ivety B. (TV pořad)
1991 To znám (TV pořad)
1987 Profesionálové (TV pořad)
1985 Galasuperšou (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Don Gio
1971 Panter čeká v 17.30

Dokumentární

2010 Neobyčejné životy (TV seriál)
Vladimír Brabec (S02E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace