foto

Renee Tenison

  • nar. 2.12.1968 (51 let)
    Caldwell, Idaho, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1993 CB4: Cesta ke slávě
1991 Křik

TV seriály

2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Jednou zatřást a dost (S01E14)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Vengeance (S02E22)
Armageddon (S02E21)
Legacy of a Buffalo Soldier (S02E20)
další epizody (48)
The Parkers (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's All Nighter (S01E20)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Sex, lži a sportovní prádlo (S05E17)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Takhle to dál nepůjde, část druhá (S06E15)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Olympijský oheň (S10E25)
Jak se nestát Japoncem (S10E20)
1995 Sherman Oaks (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chaperone (S06E01)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Hledání skříňky (S06E05)
Zlatý důl v Novém Mexiku (2. část) (S05E24)
1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky