foto

Skip Schoolnik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Vražda v rodině (TV film)
1997 Dokonalá matka (TV film)
1996 Milovaný cizinec (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Cizinec ve městě (TV film)
1994 Noční jezdec 2010 (TV film)
Válečná kořist (TV film)
1993 Křehké oběti (TV film)
Muž tří žen (TV film)
1992 Návrat z pekla (TV film)
Otec, syn a milenka (TV film)
President's Child, The (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Noc lovce (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Max a Helena (TV film)
1989 Zoufalá láska (TV film)
Ďábel v Amityville (TV film)
1988 Lesk smrti (TV film)
Očistec
Scandal in a Small Town (TV film)
1987 Láska a válka (TV film)
Závazné mlčení (TV film)
1986 Detektiv Doyle (TV film)
Kung Fu (TV film)
1982 Megaforce
1981 Body and Soul
Halloween II
1980 Dr. Heckyl a pan Hype
1978 Avalanche

TV seriály

1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Žně (S01E02)
1983 Bay City Blues (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky