foto

Skip Schoolnik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Vražda v rodině (TV film)
1997 Dokonalá matka (TV film)
1996 Milovaný cizinec (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Cizinec ve městě (TV film)
1994 Noční jezdec 2010 (TV film)
Válečná kořist (TV film)
1993 Křehké oběti (TV film)
Man with Three Wives, The (TV film)
1992 Návrat z pekla (TV film)
Otec, syn a milenka (TV film)
President's Child, The (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Noc lovce (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Max a Helena (TV film)
1989 Zoufalá láska (TV film)
Ďábel v Amityville (TV film)
1988 Lesk smrti (TV film)
Očistec
Scandal in a Small Town (TV film)
1987 Láska a válka (TV film)
Závazné mlčení (TV film)
1986 Detektiv Doyle (TV film)
Kung Fu (TV film)
1982 Megaforce
1981 Body and Soul
Halloween 2
1980 Dr. Heckyl and Mr. Hype
1978 Avalanche

TV seriály

1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Žně (S01E02)
1983 Bay City Blues (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace