foto

Karol Sidon

  • nar. 9.8.1942 (78 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Shapirovy rukopisy (TV film) - divadelní hra
1973 Adam a Gabriel
Adam a Gabriel (TV film)
1970 Dovidenia v pekle, priatelia
1969 Vtáčkovia, siroty a blázni

Herecká filmografie

Filmy

1970 Takže ahoj

Dokumentární

2020 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Eriky Bezdíčkové (S16E20)
2018 Sen o Karolu Sidonovi (TV film)
2015 Brána smrti (TV seriál)
Opuštěný vesmír
2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2013 Liebe Indigo
2011 Když kultura svádí jinou (TV film)
Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
Příběhy slavných (TV seriál)
Janinka (S12E10)
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2007 Esther (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 60 pečetí (TV pořad)
2011 Společný výslech (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2008 Vzkaz (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)