foto

Emir Çiçek

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Şuursuz Aşk
2015 Geleceği Olmayan Adam

TV seriály

2019 Çarpisma (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
2015 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV seriál)
Poyraz Karayel (TV seriál)
Serçe Sarayı (TV seriál)
2013 Pomsta (TV seriál)
Santaj (S01E11)
Sadakat (S01E10)
2012 Al Yazmalım (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Yaprak dökümü (TV seriál)
2005 Yanık Koza (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)
1993 Süper Baba (TV seriál)
Yaz Evi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky