foto

Toa Fraser

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 6 Days
2014 Krajina smrti
2013 Giselle
2008 Děkan Spanley
2006 Číslo 2

TV seriály

2018 Zelenáč (TV seriál)
The Switch (E04)
Iron Fist (TV seriál)
This Deadly Secret... (S02E03)
Daredevil (TV seriál)
Aftermath (S03E07)
Into the Badlands (TV seriál)
Slepí kanibalové (S03E04)
Leopard líčí na Králíčka (S03E03)
2017 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Divočina (S02E09)
Paranor (S02E05)
Into the Badlands (TV seriál)
Dlaň železného lišáka (S02E04)
Meč padající hvězdy (S02E03)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
List trávy (S03E04)

Dokumentární

2016 The Free Man

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Giselle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace