foto

Paul Doolan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Kuků (TV seriál)
Licence (S04E02)
2017 Carters Get Rich (TV seriál)
Městské legendy (TV seriál)
2015 Top Coppers (TV seriál)
Život s modelkami (TV seriál)
2013 Anna & Katy (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Cardinal Burns (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
Rush Hour (TV seriál)
2005 Man Stroke Woman (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Trollied (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (8)
2017 Trollied (TV seriál)
Christmas Special: The Wedding (S07E10)
Christmas Special: The Robbery (S07E01)
2016 Trollied (TV seriál)
Christmas Special (S06E08)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
další epizody (8)
2015 Trollied (TV seriál)
Christmas Special: A Christmas Carol (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (9)
2014 Trollied (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2013 Trollied (TV seriál)
Christmas Special (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (14)
2012 Trollied (TV seriál)
Christmas Special (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2011 Trollied (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky