foto

Richard Fegen

  • nar. 30.6.1947 (73 let)
    Hatfield, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Lilybuds (TV seriál)
2014 Vesmírní závodníci (TV seriál)
2012 My Phone Genie (TV seriál)
2011 Kočička Popy (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
Assassin (S01E06)
Stop Thief (S01E05)
Underwater Wedding (S01E04)
další epizody (6)
1989 Haf! (TV seriál)
Labours of Erica, The (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 The Brittas Empire (TV seriál)
Curse of the Tiger Women (S07E08)
Exposed (S07E07)
Gavin Featherly R. I. P. (S07E06)
další epizody (8)
1996 The Brittas Empire (TV seriál)
Surviving Christmas (S06E08)
Snap Happy (S06E07)
Mr Brittas Falls in Love (S06E06)
další epizody (8)
1994 The Brittas Empire (TV seriál)
In the Beginning... (S05E09)
The Last Day (S05E08)
UXB (S05E07)
další epizody (17)
1993 The Brittas Empire (TV seriál)
The Stuff of Dreams (S03E06)
Sex, Lies & Red Tape (S03E05)
Two Little Boys (S03E04)
další epizody (6)
1992 The Brittas Empire (TV seriál)
New Generations (S02E07)
Safety First (S02E06)
Mums and Dads (S02E05)
další epizody (7)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
Assassin (S01E06)
Stop Thief (S01E05)
Underwater Wedding (S01E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Out of Sight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky