foto

Ian Lavender

  • nar. 16.2.1946 (74 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dad's Army
2014 That Day We Sang (TV film)
The Hooligan Factory
2009 31 North 62 East
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
1977 Adventures of a Private Eye
1976 Adventures of a Taxi Driver
Not Now, Comrade
1975 Carry On Behind
Confessions of a Pop Performer
Three for All
1971 Dad's Army

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)
2009 The Legend of Dick and Dom (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1982 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Kostlivec ve skříni (S03E03)
Výzva (S03E02)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1977 Come Back Mrs Noah (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Never Too Old (S09E06)
Number Engaged (S09E05)
The Miser's Hoard (S09E04)
další epizody (6)
1976 Dad's Army (TV seriál)
The Love of Three Oranges (S08E08)
1975 Dad's Army (TV seriál)
My Brother and I (S08E07)
The Face on the Poster (S08E06)
High Finance (S08E05)
další epizody (7)
1974 Rising Damp (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Turkey Dinner (S07E06)
The Captain's Car (S07E05)
The Godiva Affair (S07E04)
další epizody (6)
1973 Man About the House (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
The Recruit (S06E07)
Things That Go Bump in the Night (S06E06)
The Honourable Man (S06E05)
další epizody (7)
1972 Dad's Army (TV seriál)
Time on My Hands (S05E13)
Round and Round Went the Great Big Wheel (S05E12)
A Brush with the Law (S05E11)
další epizody (13)
1970 Dad's Army (TV seriál)
Battle of the Giants! (S04E14)
Fallen Idol (S04E13)
Uninvited Guests (S04E12)
další epizody (14)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Sons of the Sea (S03E14)
No Spring for Frazer (S03E13)
Man Hunt (S03E12)
další epizody (20)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Shooting Pains (S01E06)
The Showing Up of Corporal Jones (S01E05)
The Enemy Within the Gates (S01E04)
další epizody (6)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hitler: The Comedy Years (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1981 Punchlines! (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky