foto

Karel Kopecký

  • nar. 7.9.1935
    Rychnou nad Kněžnou, Československo
  • zem. 14.2.2005 (69 let)
    Zlín, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 V našom meste býva Gulliver (TV film)
Čertiská (TV film)
1988 Hurá za ním
Rátanie havranov (TV film)
1987 Strašidla z Vikýře
1984 Výbuch bude v pět
1983 Třetí skoba pro Kocoura
Zimné sníčky (TV film)
1982 Malý velký hokejista
Za humny je drak
1981 Malé zlaté slnko (TV film)
Mezi námi kluky
1980 Děti zítřků
1979 Chlapi přece nepláčou
Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 Město mé naděje
Nekonečná - nevystupovat
1976 Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
1972 Klietka plná vtákov (TV film)
Šaty (TV film)
1971 Metráček
1970 Kapitán Korda
1968 A přece se létá
První třída
Žirafa v okně
1967 Táňa a dva pistolníci
1966 Ten čas
1965 Sázka
1958 Linka 515 - 42 (studentský film)

TV seriály

1986 Safari (TV seriál)
Svadobná cesta (E13)
Korunný svedok (E12)
Safari (E11)
další epizody (13)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Rozlúčka (E13)
Strelnica (E12)
Únos (E11)
další epizody (13)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)
Svadba (E07)
Pohroma (E06)
Kúzelník (E05)
další epizody (7)
1973 Bola raz jedna záhrada (TV seriál)
Nápad za milión (E13)
Poklad (E12)
Veľký hrdina (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1967 Televizní technika III.
1960 Na prahu třetí pětiletky

Herecká filmografie

Filmy

1967 Táňa a dva pistolníci

Hudební videoklipy

1965 Karel Kopecký: Takový schody do nebe (hudební videoklip)