foto

Clint Kimbrough

  • nar. 8.3.1933
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • zem. 9.4.1996 (63 let)
    Ada, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Crazy Mama
1972 Magic Carpet (TV film)
Night Call Nurses
1971 The Last Movie
Von Richthofen a Brown
1970 Krvavá máma
1969 Tichá dohoda
1958 Hot Spell

TV seriály

1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1973 The Young Nurses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky