foto

Susana Lanteri

  • nar. Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Matrimonio
2004 Motocyklové deníky
Paní a služka
2002 Vražedné tango
1985 Contar hasta diez
1980 Conquista del paraíso, La
1974 Golpes bajos, Los
1973 Los traidores
1971 Argentino hasta la muerte
Juguemos en el mundo

TV seriály

2009 Mýty (TV seriál)
2004 Můj sexuální deník (TV seriál)
Padre coraje (TV seriál)
2002 Franco Buenaventura, el profe (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1993 Apasionada (TV seriál)
1992 Amores (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Cosecharás tu siembra (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
1987 Ficciones (TV seriál)
Tu mundo y el mío (TV seriál)
1985 Bárbara Narváez (TV seriál)
María de nadie (TV seriál)
1983 Amar... al salvaje (TV seriál)
1981 Que Dios se lo pague (TV seriál)
1980 Rosa... de lejos (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1969 Cosa juzgada (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky