foto

Osvaldo Santoro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El faro de las orcas
2015 El bosque de Karadima
2013 Séptimo
2010 Vida empieza hoy, La
2008 Leyenda, La
2005 Solo un angel
2003 Cautiva
2002 No dejaré que no me quieras
To, co máme společné
1997 Furia, La
1996 De mi barrio con amor (TV film)
Moebius
1993 ¿Donde queda el paraíso? (TV film)
1991 Vivir mata
1989 Corps perdus
1988 Amores de Kafka, Los
Camino del sur, El
1987 Sledy oborotňa
1986 Longs manteaux, Les
Tropique du crabe (TV film)
1984 Asesinato en el senado de la nación
1983 Espérame mucho
1973 Los traidores

TV seriály

2011 Un año para recordar (TV seriál)
2009 Ciega a citas (TV seriál)
2007 Hombre que volvió de la muerte, El (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
½ falta (TV seriál)
2004 Secretos de papá, Los (TV seriál)
2003 Costumbres argentinas (TV seriál)
2002 Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Culpables (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1998 Casa natal (TV seriál)
Gasoleros (TV seriál)
1997 R.R.D.T (TV seriál)
1994 Poliladron (TV seriál)
1993 Celeste, siempre Celeste (TV seriál)
Mi cuñado (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky