foto

Nikolaj Zazulja

  • nar. 18.1.1969 (52 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dar
2016 Dama Pik
2013 Major
2012 Samoubijcy

TV seriály

2020 Operacija "Valkirija" (TV seriál)
2019 Poljarnyj (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
2014 Syn vorona (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
Karpov (TV seriál)
Vchodnoj bilet (S01E23)
Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Falšivomonětčiki (S03E05)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prodavcy bessmertija (S05E05)
2011 Igra (TV seriál)
Karamel (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky