foto

Carel Struycken

  • nar. 30.7.1948 (70 let)
    Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Haagu, ale když mu byly čtyři roky, jeho rodina se odstěhovala na ostrov Curacao v Karibiku. Již v 15 letech zkomponoval několik melodií na waltz. V 16 se odstěhoval zpět do Nizozemí a v Amsterodamu vystudoval školu filmu. Poté pokračoval rok ve studiích v Los Angeles.

Můžeme si ho pamatovat z filmů jako EWOKS: THE BATTLE FOR ENDOR (hrál zde Teraka), ADDAMSOVA RODINA (Lurch) či seriálu ČARODĚJKY Z EASTWICKU (Fidel).

Dnes je ženatý, má dvě děti a žije se ženou v Los Angeles. Je vegetarián a trpí tzv. akromegalií - jde o hormonální nemoc, která podporuje růstové hormony. Měří 213 centimetrů.

newer_more

Herecká filmografie

Filmy

2020 Doctor Sleep
2017 Gerald's Game
2016 Another Brick in the Wall
2014 Trophy Heads
2008 Sinterklaas en het geheim van het grote boek
2007 Revamped
2005 Oživlá mumie (TV film)
2002 Fatal Kiss (TV film)
Science Fiction
2001 Vampire Hunters Club, The
2000 Tinnef
1999 Enemy Action
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Návrat Addamsovy rodiny
1997 Muži v černém
1996 Oblivion 2: Backlash
1995 Out There (TV film)
Pod bláznivým měsícem
1994 Oblivion
1993 Addamsova rodina 2
Journey to the Center of the Earth (TV film)
1991 Addamsova rodina
Služebníci soumraku
1990 Podfukáři (TV film)
1988 Noční útočníci
1987 Čarodějky z Eastwicku
1985 Bitva o planetu Endor (TV film)
1984 Prey, The
1980 Die Laughing
Go West, Young Man
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

TV seriály

2018 Two Minutes to Midnight (TV seriál)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 14 (S03E14)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (4)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Mombasa Cartel (No. 114) (S02E06)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Proměna (S07E14)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kabinet zrůd (S02E03)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Prokleté těhotenství (S04E21)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Strach (S02E23)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena života (S05E20)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Path To The Black Lodge (S02E20)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Půl života (S04E22)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
May The Giant Be With You (S02E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Milostný trojúhelník paní Troi (S03E24)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hon na muže (S02E19)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2007 Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace