foto

Wallace Langham

  • nar. 11.3.1965 (52 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Battle of the Sexes
2015 CSI: Immortality
2014 Buttwhistle
Transcendence
Velký draft
2013 Rain from Stars
Somewhere Slow
2012 Hitchcock
Ruby Sparks
2010 The Social Network
2008 Growing Op
Velký Buck Howard
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Malá Miss Sunshine
2004 Hot Night in the City
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Bláznivá školka
Rubbing Charlie (TV film)
2001 On Edge
Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Splněný sen: The Monkees (TV film)
1996 Michael
Muž bez Boha
1990 Marťani, jděte domů
Vital Signs
1989 Konec mlčení (TV film)
Under the Boardwalk
1988 Čokoládová válka
Invisible Kid, The
1986 Bojová akademie (TV film)
Jak chutná černá
Pekelná jízda
1985 Children of the Night (TV film)
Podivná věda

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Where Do We Go From Here? (E07)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Publish or Parish (E04)
2016 iZombie (TV seriál)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
Mike a Molly (TV seriál)
Cops on the Rocks (S06E01)
2015 Casual (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Holanďanův les (S07E23)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
2011 9ine (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě I. (S05E24)
Chladivá vášeň (S05E23)
Nebezpečné známosti (S05E22)
další epizody (12)
Larry, kroť se (TV seriál)
The End (S05E10)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
další epizody (12)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
Jackpot (S04E06)
Strach a špína (S04E05)
další epizody (9)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1999 Mission Hill (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Bylo nebylo (S05E05)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 WIOU (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)
Uncle Saddam

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Closure

TV seriály

1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Closure
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace