foto

Wallace Langham

  • nar. 11.3.1965 (54 let)
    Fort Worth, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Mans '66
Sophie’s Quinceañera
2018 Má večeře s Hervém (TV film)
Sorry, Not Sorry
Temné síly
2017 Souboj pohlaví
2015 CSI: Immortality (TV film)
2014 Buttwhistle
Transcendence
Velký draft
2013 Rain from Stars
Somewhere Slow
2012 Hitchcock
Ruby Sparks
2010 The Social Network
2008 Growing Op
Velký Buck Howard
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
Malá Miss Sunshine
2004 Hot Night in the City
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Bláznivá školka
Rubbing Charlie (TV film)
2001 On Edge
Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Splněný sen: The Monkees (TV film)
1996 Michael
Muž bez Boha
1990 Marťani, jděte domů
Vital Signs
1989 Konec mlčení (TV film)
Under the Boardwalk
1988 The Invisible Kid
Čokoládová válka
1986 Bojová akademie (TV film)
Jak chutná černá
Pekelná jízda
1985 Children of the Night (TV film)
Podivná věda

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
The Female of the Species (S01E04)
Shameless (TV seriál)
Lost (S09E13)
2018 Heathers (TV seriál)
Are We Going to Prom or to Hell? (E10)
I'm a No-Rust-Build-up Man Myself (E09)
Do I Look Like Mother Theresa? (E07)
další epizody (6)
Malý Sheldon (TV seriál)
Vědecká studie a československé svatební cukroví (S02E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nemilosrdně (S02E16)
2017 Doubt (TV seriál)
Where Do We Go From Here? (E07)
Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Publish or Parish (E04)
Chirurgové (TV seriál)
Co pro tebe znamená? (S13E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Modrý anděl (S13E04)
2016 iZombie (TV seriál)
He Blinded Me... With Science (S02E15)
Mike a Molly (TV seriál)
Polda versus polda (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Imposter (S18E03)
2015 Casual (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Holanďanův les (S07E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Finále, druhá část (S16E02)
Finále, první část (S16E01)
Koncovka (S15E18)
další epizody (8)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý les (S15E12)
Útočný úhel (S15E11)
Mrtvé mantinely (S15E10)
další epizody (23)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
Dámská jízda (S14E10)
Volný pokoj (S14E09)
další epizody (22)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
Neobvyklí podezřelí (S13E09)
Zapálená kriminalistka (S13E08)
další epizody (20)
2011 9ine (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
Jako na zip (S12E09)
Zločin za zločinem (S12E08)
další epizody (20)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
Království divočiny (S11E09)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
další epizody (19)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a pes (S08E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
Slepé střevo navíc (S10E09)
Smrt na bowlingu (S10E08)
další epizody (25)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
další epizody (16)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
Švábi (S08E09)
Dám se zabít (S08E08)
další epizody (23)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
Živoucí legenda (S07E09)
Shoda okolností (S07E08)
další epizody (22)
2005 Médium (TV seriál)
The Other Side of the Tracks (S01E10)
Suspicions and Certainties (S01E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Letí tudy střela II. (S06E08)
další epizody (20)
Larry, kroť se (TV seriál)
The End (S05E10)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)
další epizody (12)
Západní křídlo (TV seriál)
The Hubbert Peak (S06E05)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Donny, málo jsme tě znali (S01E03)
Miss Match (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
Jackpot (S04E06)
Strach a špína (S04E05)
další epizody (9)
Sex ve městě (TV seriál)
Akcie (S06E01)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
2000 Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
What About Joan (TV seriál)
1999 Mission Hill (TV seriál)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Bylo nebylo (S05E05)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Fast Times (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2000 Rocky Horror 25: Anniversary Special (TV film)
Uncle Saddam

Režijní filmografie

Filmy

2016 Closure

TV seriály

1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Closure

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Polní myši (S10E18)

Host

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace