foto

Margien van Doesen

  • nar. 23.4.1975 (44 let)
    Winschoten, Groningen, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 De reünie

TV seriály

2019 Keizersvrouwen (TV seriál)
2017 Meisje van plezier (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Vlucht HS13 (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
Divorce (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Zes minuten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky