foto

Maureen Lipman

  • nar. 10.5.1946 (71 let)
    Hull, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Agent
2010 Metamorphosis
2008 Přistižen při činu
2006 Příběhy ztracených duší
2004 Lighthouse Hill
Standing Room Only
2002 Pianista
The King's Beard
1999 Kapitán Jack
Oklahoma! (divadelní záznam)
Šelomon a Gaenor
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
1996 Hurá do života! (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
1987 Exclusive Yarns (TV film)
1986 A Little Princess (TV film)
1985 Absent Friends (TV film)
Absurd Person Singular (TV film)
Bláznivá dovolená v Evropě
Love's Labour's Lost (TV film)
Water
1983 Rita
1982 Outside Edge (TV film)
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1980 Wildcats of St. Trinian's, The
1979 Taxíkáři (TV film)
1977 Gentleman samotář (TV film)
1975 Evakuace (TV film)
1974 Inspektor Regan (TV film)
You'll Never Walk Alone (TV film)
1973 Cesta dlouhého dne do noci (TV film)
File It Under Fear (TV film)
1971 Gumshoe
1969 The Smashing Bird I Used to Know
1968 Up the Junction

TV seriály

2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
2009 Ladies of Letters (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Thomas (S03E03)
2006 Pán času (TV seriál)
Hlupákova lucerna (S02E07)
2005 Fugitives, The (TV seriál)
1995 Agony Again (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1980 The Other 'Arf (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
1978 Soft Touch, A (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Comedy Map of Britain, The (TV seriál)
2006 King's Head: A Maverick in London, The
2003 100 Greatest Musicals, The (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace