foto

Hans Hoekman

  • nar. 23.11.1946
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko
  • zem. 14.11.2017 (70 let)
    Hilversum, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Mensen zoals jij en ik
1980 Een zekere Judas (TV film)

TV seriály

2003 Funky Cops (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1988 Bobobobs (TV seriál)
1984 Bibifoc (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
1978 Dagboek van een herdershond (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
1975 Včelka Mája (TV seriál)
1972 Het meisje met de blauwe hoed (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky