foto

John Tinker

  • nar. 11.7.1958 (60 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Love Locks (TV film)

TV seriály

2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Home to Roost: Part 2 (S01E03)
Home to Roost: Part 1 (S01E02)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Life of Riley (S01E07)
Lovci lebek (TV seriál)
Ain't Love (50) Grand? (S02E07)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nový život (S01E01)
Čmuchalové (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
The Day of the Rope (S03E14)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Liver Let Die (S03E04)
Back to the Future (S03E02)
Out of Africa (S03E01)
další epizody (7)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
From Soup to Nuts (S02E07)
Who Turned Out the Lights? (S02E06)
A Coupla Stiffs (S02E03)
další epizody (8)
1992 Home Fires (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
Forest Through the Trees (S02E08)
All Our Yesterdays (S02E07)
další epizody (9)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Second Chances (S01E07)
Georgia on My Mind (S01E06)
We're Gaining a Daughter (S01E05)
další epizody (6)
2005 Soudkyně Amy (TV seriál)
Jmenuji se Amy Grayová (S06E22)
Ten musí jít z kola ven (S06E21)
S křížkem po funuse (S06E20)
další epizody (14)
2004 Soudkyně Amy (TV seriál)
Podmínečná kapitulace (S06E08)
Předčasný soumrak (S06E07)
Zasáhnout včas (S06E06)
další epizody (21)
2003 Soudkyně Amy (TV seriál)
Sex a svobodná matka (S05E10)
Právo cesty (S05E09)
Loučení s minulostí (S05E08)
další epizody (23)
2002 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ztracení a nalezení (S04E11)
Všichni lžou (S04E10)
Z chlapce v muže (S04E09)
další epizody (24)
2001 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zločin a pochybnosti (S03E11)
Překonat hranice (S03E10)
Zaskočena zemskou tíží (S03E09)
další epizody (25)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Vodní svět (S02E08)
Psí dny (S02E07)
Břímě odstupu (S02E06)
další epizody (20)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Plný dům (S01E10)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

1992 Home Fires (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace