foto

Abel Nienhuis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Visite
2013 De Nieuwe Wereld
2004 Erik v zemi hmyzu

TV seriály

2017 De spa (TV seriál)
2014 Celblok H (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2010 Vrijland (TV seriál)
2009 Floor Faber (TV seriál)
Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1987 De band (TV seriál)

Dokumentární

2003 Keuringsdienst van Waarde (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky