foto

Frans Kokshoorn

  • nar. 18.6.1920
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 25.11.2007 (87 let)
    Oegstgeest, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Rodina Floderů
1984 Ciske de Rat
1973 Geen paniek

TV seriály

1999 Ben zo terug (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1983 Herenstraat 10 (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1978 Dagboek van een herdershond (TV seriál)
Dubbelleven (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
Tussen wal en schip (TV seriál)
1976 Sil de strandjutter (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Oorlogswinter (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
Q & Q (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1969 Floris (TV seriál)
1963 Herrie om Harrie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky