foto

Juan Manuel Tenuta

  • nar. 23.1.1924
    Fray Bentos, Uruguay
  • zem. 5.11.2013 (89 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 El Tabarís, lleno de estrellas (TV film)
2009 Andrés no quiere dormir la siesta
Una cita, una fiesta y un gato negro
2007 Yo la recuerdo ahora
2006 Moje první ghetto
2005 Condón Express
Un Buda
2004 Historias breves IV: Más quel mundo
2001 Maldita cocaína - Cacería en Punta del Este
1997 Momentos robados
1993 De eso no se habla
1992 Siempre es difícil volver a casa
¿Dónde estás amor de mi vida que no te puedo encontrar? (TV film)
1989 Bañeros II, la playa loca
1987 Clínica del Dr. Cureta, La
Pandilla aventurera, La
1986 Noche de los lápices, La
1985 Čekání na pohřební vůz
1984 Asesinato en el senado de la nación
Camila
1982 La magia de Los Parchís
Las aventuras de los Parchís
1981 Hombre del subsuelo, El
1980 Bárbara
1976 No toquen a la nena
1975 Sorpresas, Las
1974 Clínica con música
1970 Así es Buenos Aires
Fidelidad, La
1969 Kuma Ching
1968 Crimen sin olvido
Ruteras, Las
1967 Gente conmigo
1965 Viaje de una noche de verano
1964 Primero yo

TV seriály

2002 Darované srdce (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Trillizos, ¡dijo la partera! (TV seriál)
1997 Naranja y media (TV seriál)
1996 Como pan caliente (TV seriál)
Último verano, El (TV seriál)
1994 Cara bonita (TV seriál)
1992 Princesa (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1990 Pobre diabla (TV seriál)
1989 Rebelde (TV seriál)
1988 De carne somos (TV seriál)
1987 Tu mundo y el mío (TV seriál)
1983 Cara a cara (TV seriál)
Compromiso (TV seriál)
1980 Español y los siete pecados capitales, El (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky