foto

Romo Vincent

  • nar. 23.12.1908
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 16.1.1989 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 In the Glitter Palace (TV film)
1976 Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1969 Kult prokletých
1968 The Young Runaways
1967 Caprice
Warning Shot
1966 Mister Buddwing
Swinger, The
1965 Harlow
Seržant Deadhead
Tickle Me
When the Boys Meet the Girls
1964 Law of the Lawless
1963 Pojď si zařádit
Tátovy nápady
1961 Blueprint for Robbery
Plná kapsa zázraků
1957 Omar Khayyam
1956 Bright and Breezy
1955 Female on the Beach
You're Never Too Young
1954 Casanova's Big Night
The Naked Jungle
1953 Camp Jamboree
Money from Home
The Caddy
1952 Stars and Stripes Forever
1951 Hurricane Island
1950 The Toast of New Orleans
1949 Scene of the Crime
1948 Luxury Liner
1938 Start Cheering
1937 Music for Madame
This Way Please
Turn Off the Moon

TV seriály

1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Permanent House Guest (S01E24)
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Soldiers of Fortune (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1949 Cavalcade of Bands (TV seriál)

Host

TV pořady

1953 The George Jessel Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
The Morey Amsterdam Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace