foto

Rutger de Bekker

  • nar. 22.1.1972 (47 let)
    Veldhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Divoká kočka
Prooi
2015 Malý gangster
Zevenbergen (TV film)
2011 Hříšní lidé města Oss
2010 New Kids Turbo
2007 Alles is liefde

TV seriály

2017 Fenix (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Succes (TV film)

TV seriály

2010 Levenslied (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky