foto

Jozef Cút

  • nar. 19.7.1927
    Senohrad, Slovensko, Československo
  • zem. 25.4.2002 (74 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Kovladov dar (TV film)
1995 Z môjho denníka (TV film)
1994 O Jankovi kľúčiarovi (TV film)
1992 Putá osudu (TV film)
1991 Strašidlo (TV film)
1990 Piata pečať (TV film)
1989 Letiace tiene (TV film)
Modrá katedrála (TV film)
Pravo na prošloje
Reverend (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Jubileum (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Prvý deň podpredsedu (TV film)
Tiene v raji (TV film)
1985 Deti (TV film)
Hĺbkový rekord (TV film)
Kým rieky vyschnú (TV film)
Za hranicou dospelosti (TV film)
1984 Keď jubilant plače (TV film)
Zločin Arthura Savilla (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Mefisto a Faust v Paríži (TV film)
Mŕtvi učia živých
Nehoda v Los Alamos (TV film)
Šanca (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Predčasné leto
Veľké preteky (TV film)
1981 Rembrandt van Rijn (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
1979 Choď a nelúč sa
Jennie Gerhardtová (TV film)
Zeleň kráľ (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Izrafel (TV film)
Poéma o svedomí I., II.
1977 Dvere dokorán
Odsúdenie Paganiniho (TV film)
Rača, ljubov moja
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Súkromná vojna
Tri šťastné čerešne (TV film)
Vládca Oidipus (TV film)
1976 Balada o uznaní (TV film)
Demižón (TV film)
Dni Turbinovcov (TV film)
Do posledného dychu
Mário a kúzelník (TV film)
Poľovnícky trojlístok (TV film)
Rozdelení
Sen o Krištofovi Kolumbusovi (TV film)
Skrytou kamerou (TV film)
Sloník medzi zvieratkami (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
Červené víno (TV film)
1975 Ako spievajú sláviky (TV film)
Horúčka
Pacho, hybský zbojník
Stretnutie
Život na úteku
1974 Džbán plný ambrózie (TV film)
Kto odchádza v daždi...
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Timon Aténsky (TV film)
1972 Pohľadnica z mosta (TV film)
1971 Básnikova cesta do neba (TV film)
Hodina života (TV film)
1970 Noc s mačkou
S Rozárkou (TV film)
1969 Bašta (TV film)
Chameleón (TV film)
Touha zvaná Anada
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Hostinec pod gaštanom (TV film)
1967 Volanie démonov
1966 Tango pre medveďa
1964 Archimedov zákon
Sám vojak v poli (TV film)
1962 Výlet po Dunaji
1960 Skalní v ofsajde
1957 Štyridsaťštyri
1956 Previerka lásky

TV seriály

1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Smrť baróna Gandaru (E05)
1986 Gottwald (TV seriál)
Za většinu národa (E04)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Prisťahovalci (E01)
To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1984 Bakaláři (TV seriál)
Oliver (S13E36)
1983 Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Via Doloris (E05)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1978 Spadla z nebe (TV seriál)
Záhadný cudzinec (E08)
Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Fogságban (E06)

Divadelní záznam

1980 Macbeth (divadelní záznam)
1969 Kaviár alebo šošovica (divadelní záznam)
Stromy zomierajú postojačky (divadelní záznam)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky