foto

Gees Linnebank

  • nar. 29.4.1945
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko
  • zem. 15.6.2006 (61 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 A zase ti Špindírovi
1993 De kleine blonde dood
1992 Voor een verloren soldaat
1990 Místo činu - Léčitelé (TV film)
1989 Vražedný trojúhelník
1983 Drak medvídka Bommela
1981 Hoge hakken, echte liefde
Rigor mortis
1980 Sprej na vlasy
1979 Een pak slaag
1977 Adelbert
1976 Vandaag of morgen
1973 De blinde fotograaf

TV seriály

1999 Ben zo terug (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
1972 Tita Tovenaar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky