foto

Hugo Konings

  • nar. 23.1.1973 (47 let)
    Groningen, Groningen, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hoe overleef ik...?
2006 Nejlepší sportovec století
Wild Romance
2005 Ingewikkeld verhaal, eenvoudig verteld, Een
2004 Armando (TV film)
Feestje
Snowfever
2003 Boy Ecury
Štětcem osudu (TV film)
1998 Celluloid blues

TV seriály

2009 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)
2001 Knofje (TV seriál)
Schiet mij maar lek (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
1997 Sterker dan drank (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
Westzijde Posse (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Het Klokhuis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky