foto

Georg Funkquist

  • nar. 13.3.1900
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko-norská unie
  • zem. 23.10.1986 (86 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Kärlek genom ett fönster (TV film)
1977 Friaren som inte ville gifta sig (TV film)
1975 Monismanien 1995
1971 Lockfågeln
1970 Reservatet (TV film)
1965 Salta gubbar och sextanter
1964 A co všechny ty ženy
1963 Lyckodrömmen
1962 Nils Holgersson
Åsa-Nisse på Mallorca
1960 Ďáblovo oko
1959 Det svänger på slottet
1958 Jazzgossen
Kvinna i leopard
1956 Flamman
Främlingen från skyn
Ratataa eller The Staffan Stolle Story
1954 I rök och dans
1951 Hold fingrene fra mor
Kvinnan bakom allt
Letní sen
1949 Singoalla
1948 Intill helvetets portar
Kvinnan gör mig galen
Solkatten
1947 Kvinna utan ansikte
1946 Det är min modell
1945 I som här inträden...
Idel ädel adel
Zločin a trest
1944 Tragická sonáta
Vi behöver varann
Vändkorset
1943 Anna Lans
Det brinner en eld
En vår i vapen
Kajan går till sjöss
Kvinnor i fångenskap
Lille Napoleon
Ombyte av tåg
Stora skrällen
1942 En sjöman i frack
En trallande jänta
Flickan i fönstret mitt emot
Lyckan kommer
1941 Fröken Kyrkråtta
Fröken Vildkatt
Första divisionen
Hem från Babylon
Stackars Ferdinand
Ung dam med tur
1940 Familjen Björck
Její melodie
Romance
Tančíme swing
1939 Kalle på Spången
Vi på Solgläntan
1938 Adolf klarar skivan
1937 En flicka kommer till sta'n
Lyckliga Vestköping
Mamma gifter sig
1936 Stackars miljonärer
1931 Röda dagen
1922 Amatörfilmen

TV seriály

1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
1973 Din stund på jorden (TV seriál)
1970 Frida och hennes vän (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky