foto

Alfred van den Heuvel

  • nar. 30.4.1953 (66 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prooi
2007 Moordwijven
2004 Erik v zemi hmyzu
2000 Princesses
1999 Němý svědek
1997 Superhvězdy
1995 A zase ti Špindírovi

TV seriály

2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2000 Verkeerd verbonden (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1992 Sjans (TV seriál)
Zonder Ernst (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
Vrienden voor het leven (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky