foto

Inga-Lill Andersson

  • nar. 12.4.1957 (63 let)
    Vikingstad, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Sanna kvinnor (TV film)
1987 Paganini från Saltängen (TV film)
Sommarkvällar på jorden
1986 Bödeln och skökan (TV film)
1984 Pengarna gör mannen (TV film)

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Oönskad: Del 2 (E02)
Oönskad: Del 1 (E01)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
1997 Persons parfymeri (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
Fallet Paragon (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
S*M*A*S*H (TV seriál)
1988 Clark Kent (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky