foto

Imtiaz Ali

  • nar. 15.6.1971 (47 let)
    Jamshedpur, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Laila Majnu
2017 Jab Harry Met Sejal
2015 Tamasha
2014 Highway
2012 Koktejl
2011 Rockstar
2009 Kanden Kadhalai - původní scénář
Láska dneska
2007 Jab We Met
2006 Ahista Ahista
2005 Nikdy bych si nepomyslel

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2014 Highway

Herecká filmografie

Filmy

2004 Černý pátek

TV pořady

2004 Koffee with Karan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace