foto

Imtiaz Ali

  • nar. 15.6.1971 (49 let)
    Jamshedpur, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Love Aaj Kal
2018 Laila Majnu
2017 Jab Harry Met Sejal
2015 Tamasha
2014 Highway
2012 Koktejl
2011 Rockstar
2009 Kanden Kadhalai - původní scénář
Láska dneska
2007 Jab We Met
2006 Ahista Ahista
2005 Nikdy bych si nepomyslel

TV seriály

2020 Ona (TV seriál)
Temná stránka (E07)
Slib (E06)
Je čas (E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2014 Highway

Herecká filmografie

Filmy

2004 Černý pátek

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Ona (TV seriál)
Temná stránka (E07)
Slib (E06)
Je čas (E05)
další epizody (7)

Host

TV pořady

2004 Koffee with Karan (TV pořad)