foto

Annie van den Vorstenbosch

  • nar. 2.12.1929
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 27.12.2012 (83 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Mensen zoals jij en ik
1973 Uilenspiegel (TV film)

TV seriály

1991 De zomer van '45 (TV seriál)
In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1976 Sil de strandjutter (TV seriál)
1971 Karakter (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky