foto

Agneta Scherman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Stockholm East
2006 Tusenbröder - Återkomsten
2001 Det polska korset (TV film)
Ensamrummet (TV film)
1994 Den vite riddaren (TV film)
1992 Botgörarna (TV film)
De giriga (TV film)
1989 Terrorns finger (TV film)

TV seriály

2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2005 Coachen (TV seriál)
2003 Ramona (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

1997 Pappas flicka (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky