foto

Patrick O'Moore

  • nar. 8.4.1909
    Dublin, Irsko
  • zem. 10.12.1983 (74 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Piráti (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
1973 Frasier, the Sensuous Lion
1972 Mechanik zabiják
1971 Resurrection of Zachary Wheeler, The
1969 Hello, Dolly!
1967 Snadná cesta vzhůru
1964 3 Nuts in Search of a Bolt
Dolarová manželství
My Fair Lady
Signpost to Murder
1963 The Courtship of Eddie's Father
1959 The Rookie
1958 Blood Arrow
Cattle Empire
Desert Hell
In the Money
1957 Copper Sky
Pawnee
Ride a Violent Mile
Trooper Hook
1956 The Black Whip
1955 Moonfleet
Pronásledování na moři
The Virgin Queen
1954 Jungle Gents
Khyber Patrol
1953 Dangerous When Wet
Krysy pouště
Niagara
Rogue's March
Titanic
1952 At Sword's Point
Bwana Devil
Million Dollar Mermaid
1951 Kind Lady
Soldiers Three
The 13th Letter
The Highwayman
The Son of Dr. Jekyll
Thunder on the Hill
1950 Three Came Home
1949 Challenge to Lassie
The Fighting O'Flynn
1948 Lassie: Rodné stráně
1947 Bulldog Drummond Strikes Back
Bulldog Drummond at Bay
Dvě paní Carrollové
Moss Rose
The Exile
1946 G.I. War Brides
Každému dle zásluh
Plášť a dýka
Rendezvous 24
1945 Konflikt
Molly and Me
The Horn Blows at Midnight
Tonight and Every Night
1944 Between Two Worlds
Marine Raiders
1943 Assignment in Brittany
Sahara
Stage Door Canteen
The Moon Is Down
Tonight We Raid Calais
1942 Captains of the Clouds
Osudová cesta
Springtime in the Rockies
1941 Smilin' Through
The Get-Away
1934 Evensong

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 QB VII (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Whistler (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Bogart (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace