foto

Tony Hendra

  • nar. 15.7.1941 (78 let)
    Willesden, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Suits
1997 Opravdová blondýnka
1993 Život s Mikeym
1986 Jumpin' Jack Flash
1984 Hraje skupina Spinal Tap
1968 Kiss Me Kate (TV film)

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1964 Entertainers, The (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2015 Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
2012 Too Young to Die (TV seriál)
2004 Spinal Tap Goes to 20 (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál) - a.z.
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)

TV seriály

1984 Spitting Image (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Hullabaloo (TV pořad)
1962 The Jack Paar Program (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky