foto

Karol Polák

  • nar. 7.9.1934
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • zem. 17.1.2016 (81 let)
    Podunajské Biskupice, Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 V každom počasí
1971 Ženy v ofsajdu
1970 Ring voľný (TV film)

Dokumentární

2016 Za Karolom Polákom (TV film) - a.z.
Zlatá lýra (TV seriál)
2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Karola Poláka (S09E01)
1988 Hudba a šport - vyp.
1981 Curriculum vitae hviezdy - vyp.
Stretnutie s hercom: Martin Gregor (TV film)
1980 Olympijské hry nového veku - vyp.

Host

TV pořady

2015 Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník (TV pořad)
2014 Osobnosť televíznej obrazovky 2013 (TV pořad)
TýTý 2013 (TV pořad)
2013 Galashow 60 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Spomienky športových komentátorských legiend a ich nasledovníkov (TV pořad)
2009 Góly, fóry, legendy (TV pořad)
2006 Hviezdy na ľade (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1994 Na vlastní nebezpečí (TV pořad)
1984 Galasuperšou (TV pořad)
1982 Vitajte priatelia (TV pořad)
1979 Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky