foto

Erik Koningsberger

  • nar. 23.10.1958 (61 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Schatjes!

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Huis Anubis, Het (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky