foto

Isabela Soukupová-Siegelová

  • nar. 2.8.1966 (53 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Lolinka a kníráč (TV film)
1995 Klekání zvoníme (TV film)
1991 Pohádka o touze (TV film)
1989 Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Anděl svádí ďábla
Čekání na Patrika
1987 Jak básníkům chutná život
1986 Případ nevinné řeky (TV film)
Vánoční Růženka (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Nic než pravda (S02E10)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Cizí kluk (S06E09)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky