foto

Beatrice Kessler

  • nar. 19.9.1949 (70 let)
    Zurich, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sonntagsvierer (TV film)
2006 Flanke ins All (TV film)
2005 Sněhurka
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
1991 Der 13. Tag (TV film)
1989 Mrs. Harris fährt nach Monte Carlo (TV film)
1987 Verworrene Bilanzen (TV film)
1986 Stunde des Leon Bisquet, Die (TV film)
1983 Liebe läßt alle Blumen blühen (TV film)
Schwarze Spinne, Die
1982 Westen leuchtet, Der
1981 Alberta und Alice oder Die Unterwerfung (TV film)
Místo činu - Přeběhlík (TV film)
1980 Místo činu - Mrtví necestují zbytečně (TV film)
1979 Brot und Steine
Dernier regard de l'aigle, Le (TV film)
1978 Jak je těžké stát se Švýcarem
1977 Místo činu - Tři oprátky (TV film)
1976 Mädchen aus zweiter Hand, Ein
1973 Libero
1971 Mutter, Die (TV film)

TV seriály

2004 Inga Lindström (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Rivalen (S03E20)
další epizody (5)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
další epizody (10)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Waldhaus (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky