foto

Rolf Schimpf

  • nar. 14.11.1924 (94 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Babylon - Im Bett mit dem Teufel
1988 Drei D
1985 Sterne fallen nicht vom Himmel (TV film)
1984 Funkeln im Auge (TV film)
1982 Villa zu vermieten (TV film)
1979 Lena Raisová
1978 Wunnigel (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
1973 Der Vorgang (TV film)
Ein Schweizer wie bestellt (TV film)
Ein für allemal
1972 Adele Spitzeder (TV film)
Geheimagenten (TV film)
Gewissensentscheidung (TV film)
Verrat ist kein Gesellschaftsspiel (TV film)
1971 Kolibri (TV film)
1970 Aus dem Alltag in der DDR - Zweiter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
Die Tür ins Unbekannte (TV film)
Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Attentäter, Der (TV film)
Aus dem Alltag in der DDR - Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
Damenquartett (TV film)
Das Wunder von Lengede (TV film)
Der spanische Bürgerkrieg (TV film)
Neu-Böseckendorf (TV film)
1968 Feldwebel Schmid
Vier Stunden von Elbe 1 (TV film)
1966 Der Fall Lothar Malskat (TV film)
Preis der Freiheit (TV film)
1965 Die eigenen vier Wände (TV film)
1963 Detective Story (TV film)
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
1935 Wenn die Musik nicht wär

TV seriály

1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Der Mann mit dem Koffer (S01E17)
Der Versager (2) (S01E15)
další epizody (4)
1984 Die Schöffin (TV seriál)
Mensch Bachmann (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
Nesthäkchen (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Der Andro-Jäger (TV seriál)
Die liebe Familie (TV seriál)
I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Das Ding (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Auf der Suche nach dem Glück (TV seriál)
Aus dem Logbuch der Peter Petersen (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
Härte 10 (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
Okay S.I.R. (TV seriál)
Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Die Kriminalnovelle (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Meine Tochter - Unser Fräulein Doktor (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Dreizehn Briefe (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Jörg Preda berichtet (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
Intercontinental-Express (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1970 Tournee (TV pořad)
1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace