foto

Giorgos Triandafyllou

  • nar. 1944
  • zem. 12.4.2009

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Otrocká pouta
Without
2007 O dolofonos tis leoforou
2006 Apostolos kai monos
Pandora
Umírání v Athénách
2005 The Zero Years
2004 Donáška
Kyriakatikes diadromes
Plačící louka
2003 Skipper Straad
2002 Avrio tha 'nai arga
Hamenos ta pairnei ola, O
To mystiko tou Noemvri
2001 Aionios foititis
Alexandreia
Beautiful People
Efapax
Kyklos antohis
Tehnologia, moraki mou
To foustani
2000 Baroque
Efimeri poli
Enas laberos ilios
Lathos aionas
Merry Kitschmas
Nuestra señora de los perros
Skoteina diastimata
1999 Tha se do stin Kolasi, agapi mou
1998 Chips
Kafes
Tricolore
1997 Jazz
Kairos itan
Ta hrysa mila ton Esperidon
1996 Mikres meres
Prin to telos
Privé
1995 Diadromi
Dyo metra gis
Horis onoma
I karekla
Ilektrismenes nyhtes
O Grigoris
Recitativo
Syntomi episkepsi
Triada
1994 Eros - Iros
Ismail
Nymfios
O aristouhos
Preloudio gia violontselo
Terra incognita
1993 Ena gelio
Filosofia
Meres anoixis
O Akis aftoktonei, apopse 8 me 10
O Amerikanos
O nomos tou Murphy
1992 Fata Morgana
M' akous
Oneiromirografies
Onirevome tous filous mou
1991 Fanouropitta
1990 639 kai mia nyhtes
Anexitila hromata
Evdomo taxidi
I teleftaia arkouda tou Pindou
Viotehnia oneiron
1989 Dexiotera tis dexias
I hora mou stin Evropi
To perasma
1988 Eldorado
Niki
1986 Alkisti
Anaparastasi
Mikres parallaxeis
1985 Si minore
Tou kolymviti
1984 Cesta na Kytheru
Eftyhos
I kathodos ton 9
Loufa kai parallaghi
Pros Argeious
1983 Rubaiyat
To tragoudi tis epistrofis
1982 Arpa Colla
Nina
Roza
Sti zougla tis Athinas
To aima ton agalmaton
1980 Alexandr Veliký
Kai xana pros ti doxa trava
1979 Neilo
O asymvivastos
Psyhografia
1978 Eftyhismeni genia
I Hrysomallousa
Oi tembelides tis eforis kiladas
1977 Agapite lohia
Brosta sto nomo
Lovci
1976 Tora, tote, panta
1975 Evridiki BA 2O37
I alli skini
I monaxia stin poiisi tou Jacques Prevert
Nipson anomimata mi nonan opsin
Putovní divadlo
1974 Lesviakos Avgoustos
1970 Istoria agapis
Proklisis
1969 Mideia 70
1968 Anef oron
Ekpombi
Mia mera, o pateras mou
1967 Mini-fousta kai karate
O Giannis ki' o dromos
O gabros mou, o proikothiras
Trouba '67
Zitontas tin tyhi sta xena
1964 Tha se kano vasilissa
1963 To tyhero pantaloni
1962 Oi gabroi tis Eftyhias
Vasilias tis gafas

TV seriály

2008 O pseftis pappous (TV seriál)
2006 Apostolos kai monos (TV seriál)
1975 Hristos xanastavronetai, O (TV seriál)

Dokumentární

2009 Allos dromos den ypirhe
Ymnos eis tin eleftheria (TV film)
2008 Parvas, agoni grammi
2007 Eidola ston kathrefti
2005 Buzz
2002 To tragoudi tis zois
2000 O Anthropos pou enohlise to sympan
To spiti tou Kain
1994 Arhipelagos
1992 I koinonia tou aftokinitou
Krites epoioun
1990 Vio-mihanika mnimeia (TV seriál)
1988 Olynthos
Thirasia
1986 Enas melissokomos pethainei i o allos mythos
1983 Capitali culturali d'Europa (TV seriál)
O erotismos stin arhaia elliniki tehni
1982 Kalpazontas ston afanismo
Ta mystiria tis Kefallonias, o Agios Gerasimos kai o Agios Laskaratos
1981 Oi reporters (TV seriál)
1978 I ilikia tis thalassas
1977 Galazio kai lefko (heimerinos tourismos)
1976 Kypros, i alli pragmatikotita
1975 Ellopia
1973 I keramiki stin Ellada
Tinos
1972 Ek ton peraton tou ouranou
To ploio
1971 Olympia

Producentská filmografie

Filmy

1981 Kali sou nyhta, kyr-Alexandre (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky