foto

Kara Vallow

  • nar. 1.11.1967 (51 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Two Dreadful Children (TV film)
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
2000 Lost Cat (TV film)
1990 Jackie Bison Show, The (TV film)

TV seriály

2019 Americký táta (TV seriál)
The Future is Borax (S15E22)
Fleabiscuit (S15E21)
Funnyish Games (S15E20)
další epizody (9)
2018 Americký táta (TV seriál)
Mean Francine (S15E13)
OreTron Trail (S15E12)
My Purity Ball and Chain (S15E11)
další epizody (12)
2017 Americký táta (TV seriál)
Santa, Schmanta (S15E01)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
další epizody (16)
2016 Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Bahama Mama (S14E05)
další epizody (29)
2015 Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
další epizody (9)
2014 Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Big Stan on Campus (S12E04)
další epizody (21)
2013 Cleveland show (TV seriál)
Wheel! Of! Family! (S04E23)
Crazy Train (S04E22)
Mr. & Mrs. Brown (S04E21)
další epizody (17)
Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Faking Bad (S10E07)
Independent Movie (S10E06)
další epizody (20)
2012 Cleveland show (TV seriál)
'Tis the Cleveland to Be Sorry (S04E06)
A Vas Deferens Between Men & Women (S04E05)
Turkey Pot Die (S04E04)
další epizody (21)
Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Into Fat Air (S11E01)
Domácí peklo (S10E23)
Nad dopisy diváků (S10E22)
další epizody (15)
2011 Cleveland show (TV seriál)
Die Semi-Hard (S03E07)
Sex and the Biddy (S03E06)
Yemen Party (S03E05)
další epizody (20)
Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
Frajer Peter (S10E08)
Amišská lekce (S10E07)
další epizody (20)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Beer Walk! (S02E09)
Murray Christmas (S02E08)
Another Bad Thanksgiving (S02E07)
další epizody (21)
Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (17)
Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Severní pól (S09E07)
Brian píše bestseller (S09E06)
Umíš mě uzemnit, Baby (S09E05)
další epizody (19)
2009 Cleveland show (TV seriál)
A Cleveland Brown Christmas (S01E09)
From Bed to Worse (S01E08)
A Brown Thanksgiving (S01E07)
další epizody (9)
Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
G-String Circus (S06E08)
My Morning Straitjacket (S06E07)
další epizody (22)
Griffinovi (TV seriál)
Business Guy (S08E09)
Dog Gone (S08E08)
Jerome Is the New Black (S08E07)
další epizody (19)
2008 Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Pulling Double Booty (S05E06)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
další epizody (15)
Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
Nový Brian (S07E05)
Prázdniny bez Stewieho (S07E04)
další epizody (11)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Surro-Gate (S04E07)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
další epizody (18)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova dcera (S06E07)
Padre de familia (S06E06)
Jak Lois zabila Stewieho (S06E05)
další epizody (17)
2006 Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Irregarding Steve (S03E08)
Of Ice and Men (S03E07)
další epizody (16)
Griffinovi (TV seriál)
Zamilovaná Meg (S05E08)
Ženský svět podle Petera (S05E07)
Do uší ne! (S05E06)
další epizody (20)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Star Trek (S02E08)
Stannie Get Your Gun (S02E07)
další epizody (16)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Zhubni, nebo zhyň (S04E17)
Stewie se nudí (S04E16)
další epizody (18)
2004 Drawn Together (TV seriál)
2002 3-South (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S03E21)
Cesta do Evropy (S03E20)
V dobrém i ve zlém (S03E19)
další epizody (5)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Zdatný invalida (S03E15)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
další epizody (9)
1999 Dilbert (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Death In Venice, CA
1985 Krush Groove
Rappin'
1984 Breakin'

Dokumentární

2009 Family Guy: The Story So Far... (TV film)
1983 Wild Style

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace